Matbaacılıkta İletişim ve Yaratıcılık Maratonu

Basım Teknolojileri Bölümü “Matbaacılık” üzerine üç farklı etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Meslek Lisesi, Sektör Meselesi” Semineri, Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Bölümü tanıtım gezisi ve Matbaacılıkta Yaratıcılık Paneli gerçekleştirildi.

Mar

Huber Group Türkiye Yönetim Danışmanı Fatma Apaydın, firmanın “Meslek Lisesi, Sektör Meselesi" sosyal sorumluluk projesi kapsamında üniversitemize konuk oldu. Birinci sene mezunlarına kariyer yolculuğunda yol gösterilmesinin hedeflendiği programda Yönetim Danışmanı Apaydın, proje ile ilgilli bilgi verdi.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Mehmet Oktav’ın “Matbaacılıkta İletişim” konulu semineri ve sektörde üst düzey görevlerde bulunan Basım Teknolojileri Bölüm mezunları Seyhan Tanrıkulu, Fatma Kereci Çağlıyan, Ümit Falay, Ali Soydan ve Bahadır Durgut’un tecrübelerini aktardığı “Matbaacılıkta Yaratıcılık” panelinin ardından katılımcılarla birlikte bölüm gezisi düzenlendi. Bölüm tanıtımı ise Basım Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Akgül ve TBMYO Basım ve Yayın Teknolojileri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lutfi Özdemir tarafından yapıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 15.03.2019 16:45:03 tarihinde güncellenmiştir.