Meme Hemşireliği (MEHEM) Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

MÜSEM bünyesinde yürütülen Meme Hemşireliği Sertifika Programı'nın (MEHEM) sertifika dağıtım töreni 07 Şubat 2018 tarihinde düzenlenen yemekli organizasyonla gerçekleştirildi.

Şub

Törene Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Şehirli, Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Program Koordinatörleri Prof. Dr. M. Bahadır Güllüoğlu, Öğr. Gör. Dr. Aylin Erdim, Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Özgür Akpınar ile programda ders veren öğretim elemanları katıldı. Programda ders veren öğretim elemanlarının özverili çalışmaları nedeniyle tüm eğitmenlerimizi temsilen Koordinatör Prof. Dr. M. Bahadır Güllüoğlu'na, Müdür Prof. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından teşekkür belgesinin verilmesinin ardından, sertifika almaya hak kazanan hemşirelere belgeleri takdim edildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.02.2018 16:30:47 tarihinde güncellenmiştir.