“Mentor Marmara Projesi” İlk Yılını Tamamladı

Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğünce yürütülen “Mentor Marmara Projesi”nin birinci yılını tamamlaması üzerine; geçmiş dönem faaliyetlerini incelemek ve 2019-2020 akademik yılında yapılacak olan projeleri konuşmak amacıyla; eğitim içeren bir etkinlik düzenlendi.

Eğitim; 20 Kasım’da, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda, öğrencilerimize mentorluk yapmak isteyen mezunlarımızın ve öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Mentor Marmara Projesi” etkinliği kapsamında, Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi Dünya Başkanı olan Dr. Rıza Kadılar tarafından “yeni dönem mentorluk çalışmaları ve değerlendirmeleri” konulu bir eğitim verildi.

Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, projenin birinci yılının değerlendirmesini yaptı, yeni dönem çalışmalarının aralık ayı ortasından itibaren başlayacağını belirtti.