Milli Takımımız Avrupa Korfbol Şampiyonası Eleme Turnuvasının Şampiyonu Oldu

Üniversitemiz Spor Kulübü Korfbol Takımından 6 sporcunun yer aldığı milli takımımız, Avrupa Korfbol Şampiyonası Eleme Turnuvasında oynadıkları tüm maçları farkla kazanarak şampiyon oldu.

Avrupa Korfbol Şampiyonası Eleme Turnuvası, 1-3 Kasım tarihlerinde, Ukrayna’nın Lviv şehrinde yapıldı. Turnuvanın şampiyonu, her maçta başarı sağlayan milli takımımız oldu.

Milli takımda Marmara Üniversitesi Spor Kulübü Korfbol Takımının 6 sporcusu; Hilal Karaş, Gülşah Güner, Cenk Gezek, Simay Duman, İnanç Cemil Demirel ve Koray Çınar yer aldı. Milli takım menajerliğini ise üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Lale Güler yaptı.

Kazanılan şampiyonluk neticesinde milli takımımız Avrupa Şampiyonası finallerine katılacak.