MİTTO Koordinatörlüğü'nün Merkez Çelik A.Ş. Ziyareti

Merkez Çelik Arge Merkezi ile Marmara Üniversitesi arasında yapılmış olan iş birliği protokolü kapsamında, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın, 18.09.2017 tarihinde Merkez Çelik A.Ş.’yi ziyaret etti.

Eyl

Ziyaret esnasında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın'a Arge Merkezi ile ilgili tanıtım sunumu yapılmış olup, fabrika ve Arge Merkezi lokasyonları gezdirildi ve Merkez Çelik Arge Merkezi'nin, iş birliği beklentileriyle ihtiyaçları konusunda bilgi aktarımı yapıldı. Ziyaret neticesinde Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından geri bildirimler yapılmış olup, iş birliği çalışmaları için önemli bir adım atıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.09.2017 14:08:22 tarihinde güncellenmiştir.