MİTTO’nun Proje Yazma Atölyeleri Başladı

Proje yazma fikri, TÜBİTAK ARDEB Destek Programları ve Uluslararası İkili İş Birliği Projeleri hakkında bilgilendirme ile başlayan atölye çalışmasına, bir proje teklifinin içerdiği tüm başlıklar değerlendirilerek ve sunularak devam edildi. İlk atölye çalışması Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Proje fikrinden, proje yazmaya doğru tüm adımların incelendiği ilk oturumun ardından, katılımcılar, kendi proje fikirlerini, proje teklifine dönüştürmek üzere, eğitimci akademisyenlerimiz ile bire bir çalışmalar gerçekleştirdiler. Proje Yazma Atölyelerine, farklı fakültelerimizde, yeni proje fikirlerinin proje aşamasına taşınması hedefi ve gayreti ile devam edilecek.