MİTTO’nun Proje Yazma Atölyeleri Başladı

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (MİTTO) düzenlediği Proje Yazma Atölyesi'nin ilki, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. N. Cenk Sesal ve Doç. Dr. Yıldız Aydın tarafından 26 Ekim ve 2 Kasım tarihlerinde iki tam gün olarak gerçekleştirildi.

Kas

Proje yazma fikri, TÜBİTAK ARDEB Destek Programları ve Uluslararası İkili İş Birliği Projeleri hakkında bilgilendirme ile başlayan atölye çalışmasına, bir proje teklifinin içerdiği tüm başlıklar değerlendirilerek ve sunularak devam edildi. İlk atölye çalışması Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Proje fikrinden, proje yazmaya doğru tüm adımların incelendiği ilk oturumun ardından, katılımcılar, kendi proje fikirlerini, proje teklifine dönüştürmek üzere, eğitimci akademisyenlerimiz ile bire bir çalışmalar gerçekleştirdiler. Proje Yazma Atölyelerine, farklı fakültelerimizde, yeni proje fikirlerinin proje aşamasına taşınması hedefi ve gayreti ile devam edilecek.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.11.2018 15:53:06 tarihinde güncellenmiştir.