Modern İpek Yolu Sergisi

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Öğretmenliği Anabilim Dalı, Dr. Öğr. Üyesi H. Avni Öztopçu atölye öğrencileri ve mezunlarıyla; Taipei Ulusal Sanatlar Üniversitesi öğrencileri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Modern İpek Yolu isimli proje sergisi, 2 Mayıs 2019 tarihinde, Tayvan’ın başkenti Taipei’de bulunan Taipei Ulusal Sanatlar Üniversitesi’ndeki Ink Painting Gallery’de açıldı.

Kültürel Nesnenin Yeniden İnşası sergisinin hedefi, her iki ülkeden güzel sanatlar eğitimi alan öğrencilerin/mezunların bir araya gelerek, bu ülkeler arasında bir köprü kurmak ve kültürel bir etkileşim alanı oluşturmak.

Öğrenci ve mezunların resim, fotoğraf, video, kolaj gibi farklı teknikler kullanarak ortaya çıkardığı özgün çalışmaların yer aldığı sergi, 10 Mayıs 2019 tarihine kadar Ink Painting Gallery’de görülebilir.