M.Ü. Eczacılık Fakültesi ECZAK tarafından akredite edildi

2014 döneminde Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu (ECZAK)’na akreditasyon için başvuruda bulunan üniversitemiz Eczacılık Fakültesi'nin  ‘Değerlendirme ve İzleme Ziyareti’ raporları, 5-6 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ECZAK ve Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER) Yönetim Kurulu toplantılarında incelenerek fakültemiz 6 yıllık akreditasyon belgesine layık görüldü.

Hak kazanılan akreditasyon belgesi, ilerleyen günlerde Fakültemize takdim edilecektir. Bu güzel gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyarken; fakültemizin her zaman daha iyi bir noktaya gelmesi için yıllardır özveriyle çalışan tüm personelimizi yürekten kutlar, yoğun geçen akreditasyon hazırlık sürecinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız.