M.Ü. Eczacılık Fakültesi'ne Altın Havan Ödülü

21 Kasım 2014 tarihinde Taksim Park Bosphorus Otel'de gerçekleşen ödül gecesinde 21 farklı kategoride verilen Altın Havan Ödülleri sahiplerini buldu. Bireysel ve Kurumsal kategorilerde ödül almaya hak kazananlara altın havanları ve beratları jüri üyeleri ve davetli protokol tarafından takdim edildi. Yılın Eczacılık Kurumu Ödülünü almaya hak kazanan Fakültemizin ödülünü ise Dekanımız Prof.Dr. Gülden Z. Omurtag, jüri üyesi Prof.Dr. Ahmet Araman'ın elinden aldı. 

Eczacılara Hizmet kategorisinde Samsun Eczacı Odası'na verilen ödülü, Oda Başkanı, Fakültemiz 2000 yılı mezunlarından Onur Ferhat Karacan, Juri Üyesi Doç.Dr. Mesut Sancar'ın elinden aldı.

Gecenin anlamlı ödüllerinden biri de Yılın Serbest Eczacısı Ödülü idi. Bu ödül ise; eczacılık mesleğine uzun yıllardır hizmet etmiş olan Moda Eczanesi mesul müdürü, Fakültemiz öğretim üyelerinden Doç.Dr. Ali Demir Sezer'in babası Ecz. Melih Ziya Sezer'e verildi. Emekli öğretim üyemiz Prof.Dr. Ayla Gürsoy ise Akademi Ödülü'nün sahibi oldu. Yılın Klinik Eczacısı Ödülünü, yine fakültemiz 2000 yılı mezunlarından, Klinik Farmasi Yüksek Lisans mezunu Uzm. Ecz. Divin Sevgen aldı.

HIZLI ERİŞİM