Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Rahmi Topcuoğlu’nun TÜBİTAK 1001 Proje Başarısı

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haluk Rahmi Topcuoğlu’nun yürütücülüğünde, 2018 yılı 2. Döneminde 1001 programı kapsamında sunulan, “Hata Yayılım Merkezli Uygulama Optimizasyonu” başlıklı TÜBİTAK 1001 projesi kabul edildi.

Şub

Prof. Dr. Haluk Rahmi Topcuoğlu’nun araştırma grubundan doktora öğrencilerinin yer alacağı bu projede, modern çok çekirdekli mimarilerde hata yayılımının modellenmesi,  hata yayılımını kontrol etmeye ve yeniden şekillendirmeye çalışan çok katmanlı bir sistem geliştirilmesi üzerinde çalışılacaktır. Öğretim üyemizi ve proje ekibini tebrik eder, başarıların devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.02.2019 09:23:36 tarihinde güncellenmiştir.