MÜMDER 25. Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği (MÜMDER) 25. Geleneksel İftar Programı, Üsküdar Çengelköy Mehmet Çakır Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında Dernek Başkanı Adem Ceylan, MÜMDER’in yüklendiği sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu konuda yoğun bir performans sergilediklerini dile getirdi. Ceylan konuşmasının devamında, “MÜMDER yarınımız olan gençlerimizin, gerek üniversite yıllarında gerek çalışma ve sosyal hayatlarında sahip oldukları değerlerin farkına varmaları, maddi ve manevi açıdan gelişimlerine katkı sağlamaları için çalışmalarına devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

2015’ te MÜMDER’in Yönetim Kurul Başkanlığı görevini üstlenen Adem Ceylan, “katma değer oluşturacak, yüksek kaliteli faaliyetleri ile lider bir mezun ve mensup derneği olma” vizyonu çerçevesinde hareket ettiklerini ve birçok başarılı projeye imza attıklarını belirtti. Ardından sözü yeni Yönetim Kurulu Başkanı Engin Genç’e bıraktı.

Engin Genç, MÜMDER ile 2004 yılında tanıştığını ve o günden bu yana bu ailenin  içinde olmanın onurunu yaşadığını belirterek, derneğe hizmetlerinden dolayı görevi devraldığı Adem Ceylan’a plaket takdim etti.  Mezunlar derneği üyelerinin toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

 

HIZLI ERİŞİM