MUPSA 8. Altın Havan Sosyal Sorumluluk Ödülünü Aldı

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulübü MUPSA, 8. Altın Havan Ödülleri'nde sosyal sorumluluk alanında 2. defa ödüle layık görüldü.

Oca

MUPSA, "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın" projesiyle 8. Altın Havan Sosyal Sorumluluk ödülünü aldı. 15 Aralık 2017'de gerçekleşen ödül töreninde MUPSA Kulübü adına ödülü 2016-2017 dönemi Proje ve Eğitim Koordinatörü Suna Önder aldı. Ödülü kendisine Prof. Dr. Mesut Sancar takdim etti. Suna Önder ödül sonrası yaptığı konuşmasında destekleri için Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'e, MUPSA Kulübü Danışmanı Yrd.Doç. Dr. G. Hale Özcömert Coşkun'a, Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın Projesine katılan tüm kulüp arkadaşlarına ve emeğine geçen herkese teşekkür etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.01.2018 09:10:04 tarihinde güncellenmiştir.