MÜSEM Perakende ve Mağaza Yönetimi Sertifika Eğitim Programı Başladı

MÜSEM, Turkcell Akademi ve Business Management Institute iş birliği ile perakende sektöründeki ihtiyaca yönelik olarak tasarlanan Perakende ve Mağaza Yönetimi eğitimlerinin ikincisi, Turkcell mağaza koordinatörlerine yönelik olarak verilmeye başlandı. Altı grup dahilinde verilecek eğitim programının ardından gerçekleşecek sınavda başarılı olan katılımcılar sertifika almaya hak kazanacak.

Prof. Dr. Cengiz Bahçekapılı, Doç. Dr. Ebru Özgen, Doç. Dr. Ata Özdemirci, Doç. Dr. Arif Orçun Söylemez, Doç. Dr. Volkan Türker, Dr. Öğr. Üyesi Selda Ene, Dr. Öğr. Üyesi Alpaslan Nas, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nuri İnel, Dr. Öğr. Üyesi Nevin Yerden, Dr. Öğr. Üyesi M. Selçuk Uzmanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi N. Ozan Bakır, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Başçı ve Dr. Öğr. Üyesi Nevin Yerden gibi üniversitemizin alanlarında uzman öğretim üyelerinin ders vereceği programda; Ekonomik Göstergeler, Perakendecilikte Pazarlama İletişimi, Perakendecilikte Liderlik, Maliyet Yönetimi, Mülakat Teknikleri ve Örgütsel Psikoloji, Tedarik Zinciri Yönetimi, Marka Yönetimi, Finansal Analiz, Pazarlamada Güncel Yaklaşımlar, Ürün ve Kategori Yönetimi, Tüketici Davranışı Satış Yönetimi ve Perakendecilikte Fiyat dersleri verilecek.