Müzik Bölümü Topluma Hizmet Dersi Konseri Gerçekleştirildi

Konserden önce Öğretim Üyesi Hyun Sook Tekin ve öğrencileri, Okul Müdürü ve öğretmenleriyle biraraya gelerek, öğrencilerin eğitim şartlarını ve müziğe erişebilirliklerini konuştular. Okul Müdürü, etkinliğin açılışında, konseri düzenleyen Öğretim Üyesi Hyun Sook Tekin’e ve öğrencilerine teşekkürlerini ileterek, çocuklara konser ile ilgili bilgilendirmeyi yaptı. Konserin saat 13:00'te düzenlenen bölümüne, ortaokul öğrencileri, saat 14:00'de düzenlenen bölümüne ise ilkokul öğrencileri katıldı. Gönüllü öğrenciler, flüt-keman ikilisi, keman-piyano ikilisi, viyola-piyano ikilisinden oluşan oda müziği performanslarını, açıklamalı dinleti şeklinde gerçekleştirdiler. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.