Nanoteknoloji Merkezimiz ve Tıp Fakültesi Ögrencilerinin Başarısı

İzmir'de 1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen 2nd International Cell Death Research Congress’te Nanoteknoloji Merkezimiz ve Tıbbi Biyokimya ve Şükran Karabelli Radyobiyoloji Laboratuvarının ortak çalışması ikincilik ödülü aldı.

Kas

Dünyanın birçok yerinden katılımcının yer aldığı, 2nd International Cell Death Research Congress’te, Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı, Tıbbi Biyokimya ve Şükran Karabelli Radyobiyoloji Laboratuvarının ortak çalışması olan "Combination of First Generation Proteasome Inhibitor Bortezomib with Temozolomide and Radiotherapy in Glioblastoma 2D and 3D Cell Culture” isimli poster, ikincilik ödülüne layık bulunmuştur. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.11.2018 14:16:54 tarihinde güncellenmiştir.