Nanoteknoloji Merkezimizde Lise Öğrencilerinin Başarısı

Esenyurt Bilim ve Sanat Merkezi 9. sınıf öğrencilerinin, Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezimiz’de sürdürdükleri çalışmaları Biyoinformatik ve Biyomedikal Mühendisliği 7. Uluslararası Çalışma Konferansı’nın web sayfasında yayınlandı.

Esenyurt Bilim ve Sanat Merkezi 9. sınıf öğrencilerinden Zeynep Ceren Topsakal’ın, kanser tedavisi alanında sürdürdüğü “Moringa oleifera Yüklü Biyopolimerik Nanofiberlerin Üretilmesi Ve Deri Kanser Hücreleri Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması” konulu çalışması ve Günce Ataseven’in, yara örtüsü konusunda sürdürdüğü “Yara Pansumanında PCL/Jelatin/Hypericum perforatum Electrospun İskelelerinin Üretimi ve Karakterizasyonu” konulu çalışması yayınlanmaya layık görüldü.

Danışman öğretmenimiz Hasan Ege, değerli öğrencilerimiz Zeynep Ceren Topsakal ve Günce Ataseven’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin çalışmalarının sunumlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.