Nanoteknoloji Merkezimizden Uluslararası Kitap Bölümü

Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi uluslararası literatüre kitap bölümü kazandırdı.

Haz

Merkezde doktora çalışmasını sürdüren Biyomühendislik bölümü öğrencisi ve aynı zamanda  üniversitemizde öğretim görevlisi olan Semra Ünal, öğretim üyeleri ile birlikte kitap bölümü yazdı. Kitap bölümünde, deniz kaynaklı biyomalzemelerin üretilmesi ve bunların doku mühendisliği ve ilaç salımındaki uygulamaları ile ilgili çalışmalara yer verildi. “Marine-Derived Biomaterials for Tissue Engineering Applications” isimli kitap, uluslararası yayınevi Springer tarafından basıldı. Doktora öğrencimiz Semra Ünal ve öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.06.2019 13:27:46 tarihinde güncellenmiştir.