Nanoteknoloji Merkezimizin Bilimsel Çalışması 2018 Yılında En Çok İndirilen Makaleler Arasında Yer Aldı

Üniversitemizin Nanoteknoloji Merkezi, İstanbul Üniversitesi ve University College London Üniversiteleri ortaklığında yapılan Esra Altun, Mehmet Onur Aydogdu, Fatma Koc, Maryam Crabbe-Mann, Francis Brako, Rupy Kaur-Matharu, Gunes Ozen, Serap Erdem Kuruca, Ursula Edirisinghe, Oguzhan Gunduz, Mohan Edirisinghe'nin yer aldığı, ‘Novel Making of Bacterial Cellulose Blended Polymeric Fiber Bandages’ Macromol. Mater. Eng. 2018, vol. 303, başlıklı bilimsel çalışma, 2018 yılınında en çok indirilen (Most Accessed 10/2018) yayınların arasına girmiştir. Nanoteknoloji merkezinden yeni mezun olan ve hazırlanan yayında yer alan, yüksek lisans öğrencilerimizden Esra Altun ve Mehmet Onur Aydogdu'yu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

Most Accessed 10/2018 dergideki yayınlar için tıklayınız.