Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama Araştırma Merkezimizin Bilimsel Makalesi En Çok İndirilen Makaleler Arasında

Nanoteknoloji ve biyomalzemeler uygulama araştırma merkezinde yürütülen 3D biopirinting araştırmasının sonuçlarının yayınlandığı makale bioprinting alanında yoğun ilgi gördü. 

CiteScore: 5.59 olan Bioprinting dergisinde Mart 2019’da yayınlanan "Comparative characterization of the hydrogel added PLA/β-TCP scaffolds produced by 3D bioprinting" adlı makale son 90 gündür en çok indirilen makaleler arasında yer alıyor. Makale; Arş. Gör. Dr. Mehmet Onur Aydoğdu, Prof. Dr. Ebru Toksoy Öner, Doç. Dr. Nazmi Ekren, Gökçe Erdemir, Prof. Dr. Serap Erdem Kuruca, Dr. Öğr. Üyesi Esra Yuca, Dr. Öğr. Üyesi Müge Sennaroğlu Bostan, Prof. Dr. Mehmet S. Eroğlu, Prof. Dr. Fakhera Ikram, Doç. Dr. Muhammet Uzun, Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz’ün ortak yürüttüğü araştırmanın sonucunda ortaya çıktı. 

Merkez iki senedir en çok uluslararası yayın ve en yüksek bütçeli proje üreten merkezler arasındasında. Her sene yaklaşık 30 SCI indexli dergide bilimsel yayın üreten merkez, Q1 yayın sayısı en çok olan merkezlerden birisi haline geldi. 

İlgili makaleye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.journals.elsevier.com/bioprinting/most-downloaded-articles

 

HIZLI ERİŞİM