Öğrenci Kulüpleri İle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Toplantının açılış konuşması Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından yapıldı. Açılış konuşmasının ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Şahin ve Kültür Şube Müdürlüğü'nden Mahmut Türkoğlu tarafından, üniversitemizde aktif olan kulüplerin danışman hocalarına ve kulüp başkanlarına kulüp işleyişleri, değerlendirme puanları ve kulüp faaliyetlerinde izlenecek aşamalardan bahsedildi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan M.Ü. Kulüp Etkinlikleri Sayfasının tanıtımından sonra üniversitemizin en aktif ilk 5 öğrenci kulübü olan Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü, Robot Kulübü, Beslenme ve Diyetetik Kulübü, Marmara Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü ve Mekatronik Mühendisliği Kulübü'ne teşekkür belgeleri takdim edildi. Soru-cevap bölümüyle toplantı sona erdi. Marmara Üniversitesi Kulüp Etkinlikleri Sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.