Öğretim Görevlimiz Yrd. Doç. Dr. Arzu Baloğlu'nun Hakemlik Görevi

Üniversitemizin Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Arzu Baloğlu, Avrupa Komisyonu tarafından Ufuk 2020 2016-2017 İş Programı çerçevesindeki bir çağrıya hakem olarak davet edildi.

Mar

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi kadrosunda ve İşletme Fakültesi'nde görevli olan Yrd. Doç. Dr. Arzu Baloğlu, Avrupa Komisyonu tarafından Ufuk 2020 2016-2017 İş Programı çerçevesindeki "Health, demographic change and well-being" genel alanındaki bir çağrıda uzaktan ve Brüksel'de komisyon binasında düzenlenecek olan panelde değerlendirme sürecine katılmak üzere "hakem" olarak davet edildi. Öğretim görevlimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.04.2017 15:19:27 tarihinde güncellenmiştir.