Öğretim Üyelerimiz ve Yüksek Lisans Öğrencimize 7. Ar-Ge Proje Pazarından 3.'lük Ödülü

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. M. Vezir Kahraman ve Prof. Dr. Bahattin Yalçın ile Yüksek Lisans Öğrencisi Yaşar Can Ayra katıldıkları 7. Ar-Ge Proje Pazarı'ndan 3.'lük ödülüyle döndüler.

Kas

Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. M. Vezir Kahraman ve Prof. Dr. Bahattin Yalçın, öğrencileri Yaşar Can Ayra  ile birlikte katıldıkları 7. Ar-Ge Proje Pazarı'nda Plastik ve Kauçuk Kategorisinde "Çevre Kirliliği Yaratan Atık PET Şişelerin Modifikasyonu ile Nanofiber Membran Eldesi ve Kirli Suların Temizlenmesi" konulu projeleriyle 3.'lük ödülünü kazandılar. 11.11.2017 tarihinde TİM Center'da düzenlenen törende ödüllerini alan öğretim üyelerimizi ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 14.11.2017 10:17:45 tarihinde güncellenmiştir.