Öğretim Üyemiz ve Öğrencileri Proje Destek Ödülü Kazandı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Gastroenteroloji Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Eren, 4. sınıf tıp öğrencileri Stj. Dr. Beyza Akcan, Stj. Dr. Mert Ariç, Stj. Dr. Berk Türk, Stj. Dr. Sami Can Saral ve Stj. Dr. Burak Şahin ile birlikte katıldıkları Gilead Proje Destek Programı Yarışması'nda proje destek ödülünü almaya hak kazandılar.

Ara

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Fatih Eren, Stj. Dr. Beyza Akcan, Stj. Dr. Mert Ariç, Stj. Dr. Berk Türk, Stj. Dr. Sami Can Saral ve Stj. Dr. Burak Şahin'in birlikte hazırladıkları "Bioavailable" Vitamin D'nin NAFDL Hastalığının Patogenezi ile İlişkisi konulu proje önerileriyle NASH alanında verilen proje destek ödülünü aldılar. 15 Kasım 2017 tarihinde Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenen törende ödüllerini alan Doç. Dr. Fatih Eren ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.12.2017 10:58:24 tarihinde güncellenmiştir.