Önde Gelen Ürdün Üniversiteleriyle Rektörümüz ve Beraberindeki Heyet Görüşmelerde Bulundu

14-16 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi- EURIE- kapsamında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Boynukalın ve Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz, Ürdün Zerka Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmud Ebu Şaira ve Rektörü Prof. Dr. Bessam el-Hulv ile görüştü.

Şub

Marmara Üniversitesi ile Ürdün Zerka Üniversitesi arasında hali hazırda geçerli olan anlaşmadaki detayların ele alındığı görüşmede, karşılıklı problemlerin aşılmasına yönelik yeni bir anlaşma imzalandı. Akabinde üniversitemiz yetkilileri Ürdün Middle East Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmud el-Vadi ile görüştüler.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 20.02.2018 14:58:06 tarihinde güncellenmiştir.