Ortadoğu'da Diller ve Dinler: Mardin, Beyrut, Antakya

Üniversitemiz Orta Doğu ve İslam Araştırmaları Enstitüsü tarafından 09.04.2018 tarihinde enstitü binasında "Ortadoğu'da Diller ve Dinler: Mardin, Beyrut, Antakya" başlıklı bir seminer düzenlendi.

Nis

Ortadoğu Sosyolojisi ve Antropolojisi ABD Öğretim Üyemiz Mutay Den Butter'ın ''Ortadoğu' da Medya ve Popüler Kültür'' dersi kapsamında yüksek lisans öğrencilerine yönelik düzenlenen seminerin konuğu 25. Dönem Hatay Milletvekili Mehmet Alğan oldu. Alğan verdiği seminerde, medeniyet merkezleri olarak kabul edilen Mardin, Beyrut ve Antakya şehirlerinin tarihi ve sosyolojik yapılarını ele alarak, kültürleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.04.2018 15:42:23 tarihinde güncellenmiştir.