Pazarlama Kulübü Lansmanı Gerçekleştirildi

21.12.2018 tarihinde gerçekleştirilen lansmanda ilk olarak Pazarlama Kulübü Danışman Yardımcısı Arş. Gör. Gözde Güsan katılımcıları kulüp hakkında bilgilendiren bir konuşma yaptı. Konuşmasında pazarlamanın hayatımızda çok önemli bir noktada bulunduğundan bahseden Güsan, Pazarlama Kulübü’nün yapacağı etkinliklerle, teoride öğrenilen bilgileri, pratiğe dönüştürme fırsatının sağlanacağından bahsetti. Pazarlama Kulübü Başkanı Beyza Sancar ise, kulübün kuruluş sürecinden, yapılacak olan etkinliklerden ve nasıl bir yol izleneceğinden söz ettiği konuşmasını gerçekleştirdi. Kuruluş sürecinden itibaren, yönetim kurulu üyelerinin bir arada geçirdikleri süreci konu alan videonun izlenilmesinin ardından, yönetim kurulu üyeleri, katılımcılara merak ettikleri konular hakkında bilgilendirme yaptı. Seminere, Marmara Üniversitesi Pazarlama Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Mehmet Tığlı, lisansüstü öğrenciler, üniversite bünyesinden ve farklı üniversitelerden kulüplerin yönetim kurulu üyeleri ve okulun farklı bölümlerinden öğrenciler katıldı.