Personel Maaş Promosyonundaki En Yüksek Tutarlı İhale Marmara Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi

05.10.2017 tarihinde 10 bankanın müracaatı ve 8 bankanın teklifi ile açılan ihale, kişi başı 2,775.00 TL tutarla başladı.  İhale süresince yapılan 16 turun ardından kişi başı 3,590.00 TL’lik teklifi veren Yapı Kredi Bankası, ihalenin kazananı oldu.

Marmara Üniversitesi yönetimi olarak; bu süreci başarıyla yürüten Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akman, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mehmet Ersoy, İhale Komisyonu Başkanımız Doç. Dr. Özgür Çatıkkaş, Üye Gönül Akıl, Üye Seher Demir, Üye Belgin Buldum, Üye ve Sendika Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hanefi Bostan, Ayten Öztezcan, İhsan Meriçer ve Faik Şahin’e teşekkür eder, personelimize hayırlı olmasını dileriz.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ