PILZ İSG ve Makine Semineri Programı

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Hydro Marmara Kulübü tarafından düzenlenen PILZ İSG ve Makine Semineri Programı 20.11.2017 tarihinde Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Programa; Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, fakülteden öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan PILZ İSG Genel Müdürü Yavuz Çopur, Danışmanlık Hizmetleri Müdürü Can Cansağlar, Endüstri 4.0, makine emniyeti, çevrimiçi üretken bakım uygulaması, çevrimiçi çalışan emniyet uygulaması, iş sağlığı ve güvenliği, insan-makine benzerliği gibi konularda bilgilendirmede bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 20.11.2017 13:25:45 tarihinde güncellenmiştir.