Piyano Joint Resitali

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hyun Sook Tekin ile Güney Kore Kyungpook Ulusal Üniversitesi'nden Prof. Wook Hee Jung tarafından verilen resital, Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Piyano resitali dinleyicilerden büyük beğeni topladı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Profesör Emre İkizler ve İstanbul Kore Cumhuriyeti Başkonsolosluk Vekili Byung Jun Moon'un katılımı ve Başkonsolosluk Vekili'nin gerek ülkelerin kültürlerinin benzerliği, gerekse sanatın ve sanatçıların her ülkede kıymet bulması ile ilgili güzel mesajlar veren konuşmasıyla başlayan konser, Tchaikovsky'den Chopin'e uzanan bir repertuar ile devam ederken konser sonunda seyircilerin sanatçıları sahneye çağırması üzerine Prof. Wook Hee Jung'ın kendi bestelediği geleneksel bir kore ezgisi ve iki sanatçının 4 el çalması ile son buldu. Konser sonunda Kore Başkonsolosluğu adına sanatçılara çiçek verildi. Konser sonunda verilen kokteyl ile misafirlerin sanatçılarla bir araya gelmesi sağlandı.