Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Akgiray, TÜBİTAK- 2244 Sanayi Doktora Programı İmza Törenine Katıldı

Ülkemizin sanayide ihtiyaç duyduğu doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliğiyle yetiştirilmesine yönelik olarak TÜBİTAK tarafından başlatılan 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında başarılı bulunan üniversite ve firmalara, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katıldığı törenle belgeleri takdim edildi. Üniversitemizin de başarılı bulunduğu bu program kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Akgiray’a Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank tarafından başarı belgesi takdim edildi.