Rektörümüz Erol Özvar’ın Katılımıyla İktisat Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Erol Özvar’ın katılımıyla, İktisat Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı 05.12.2018 tarihinde; İktisat Fakültesi Amfisinde gerçekleştirildi.

Ara

Rektörümüz Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen Akademik Kurul, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Esen Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı, Rektörümüz Erol Özvar’ın, akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası Rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.12.2018 09:54:28 tarihinde güncellenmiştir.