Rektörümüzün Kütüphane Ziyareti

Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat yenilenen kütüphanemizi açılışından önce 25.07.2017 tarihinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Bozlağan ile birlikte ziyaret etti.

Tem

Ziyaret sırasında Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Yrd. Doç. Güssün Güneş'ten çalışmalarla ilgili bilgi alan Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, özellikle kütüphanenin teknoloji, kullanıcı alanları, engelli hizmetlerindeki yenilikleriyle ilgilenerek gözlemde bulundular. Rektör Arat, Merkez Kütüphanenin, Türkiye'de kamu kütüphaneleri arasında 3. Nesil bir üniversite kütüphanesi olma anlamında bir ilk olmasını da üniversitemiz adına sevindirici bulduğunu belirtti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 28.07.2017 15:58:05 tarihinde güncellenmiştir.