Rus Şarkiyatçı ve Dilbilimcileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü tarafından, 03.01.2019 tarihinde düzenlenen Türk-Rus Türkologlar Çalıştayı’na katılan Rus Şarkiyatçı ve dilbilimciler, Rektörümüz Erol Özvar’ı ziyaret etti.

Oca

Prof. Dr. Viktor Grigoryeviç Guzev, Prof. Dr. Aleksandr Antonoviç Kolesnikov, Prof. Dr. İrina Nikolaevna Novikova, Prof. Dr. Efim Anatolyeviç Rezvan, Doç. Dr. Nikolay Nikolaeviç Telitsin, Mimar Sinan Üniversitesi’nden Prof. Dr. İlyas Kemaloğlu, Medeniyet Üniversitesi’nden Prof. Dr. Fehmi Yılmaz, Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü’nden Dr. Liaisan Şahin ve Dr. Özlem Deniz Yılmaz’ın katıldığı ziyarette, akademik işbirlikleri çerçevesinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 09.01.2019 12:36:59 tarihinde güncellenmiştir.