Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2014-2015 Mezunlarının Diploma Töreni Yapıldı

Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2014-2015 Mezunlarının diploma töreni ve 15.Yüksek Lisans ve Doktora Günleri 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü Haydarpaşa Yerleşkesi, Ord. Prof. Reşat Kaynar Konferans Salonunda saat 10:00-16:00 arasında yapıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Enstitü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener'in konuşmasıyla açıldı.

Enstitüde, 66 anabilim dalında  toplam 227 programla lisansüstü çalışmalarının sürdürülmekte olduğunu ve şu ana  kadar toplam 3227 öğrencinin mezun verildiğini belirten Şener, yapılan törende 2014-2015 yıllarına ait 352 öğrencinin mezun olduğunu söyledi. Mezunlar adına Diş Hekimliği Fakültesi Ağız-Diş-Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğrencisi Dr. Gökhan Göçmen konuşmasını yaptıktan sonra üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akalın da konuşmasında mezunları tebrik edip bundan sonraki kariyer hayatlarında kendilerine başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu "Marmara Quartet" da, Caner Şahin-gitar, Alper Semih Sarı-keman, Fırat Semercioğlu-çello ve Büşra Periz-şan sahnede güzel performanslarıyla katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

Daha sonra 2014-2015 yılı mezunu 352 öğrenciye  diplomaları verilerek saat 14:00'de doktora öğrencilerinin sözlü sunumları iki oturum şeklinde yapılarak tören bitirildi.