Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT’IN da  konuşma yaptığı törende, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mine Gülden POLAT, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra GÜNEŞ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. S. Ufuk YURDALAN, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehveş TARIM, Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşe KARAKOÇ ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Nefise BAHÇECİK konuşmacılar arasında yer alan diğer isimlerdi.

Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra Güneş konuşmasında; “Sevgili öğrenciler, yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle bir başka dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Buradan aklınızda kalan birçok tatlı hatıralarla ayrılırken eğitimini aldığınız mesleğinizin en iyi temsilcileri olacağınıza gönülden inanıyorum. Stajlarınız boyunca istinasız hepiniz için duyduğum övgü dolu sözlerle birlikte bölümümüzü en iyi şekilde temsil etmeniz, mesleğinizi şimdiden onurla taşımanız ve dolayısıyla öğrencim olduğunuz için sizlerle gurur duyuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dereceye giren ilk üç isim,  Büşra KARAN (Fakülte ve Hemşirelik Bölümü Birincisi), Buse ERGUVAN (Fakülte ve Hemşirelik Bölümü İkincisi) ve Medine MİLLİ (Fakülte ve Hemşirelik Bölümü İkincisi) oldu.

Tören,  dereceye giren öğrencilere  plaketlerin verilmesi ve kep atma merasimi ile sona erdi. 

 

HIZLI ERİŞİM