“Sanatsever Kurum Onur Ödülü” Marmara Üniversitesi’nin

“33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı” etkinlikleri kapsamında TÜYAP tarafından düzenlenen "24. Uluslararası Sanat Fuarı Onur Ödülleri" törenle sahiplerini buldu. Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde 10 Kasım Pazartesi günü ‘Sinemamızın 100. Yılı’ temasıyla düzenlenen gecede, Marmara Üniversitesi Cumhuriyet Müzesi’nin klasik sanatlar dünyasına katkıları nedeniyle "Sanatsever Kurum Onur Ödülü" Marmara Üniversitesi'ne verildi.

Gazeteciler, yazarlar, sinema, sanat ve edebiyat eleştirmenleriyle çok sayıda davetlinin katıldığı gecede  Sanat Sever Kurum Onur Ödülü’nü Üniversitemiz adına Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Erol Özvar aldı. Prof.Dr. Erol Özvar, ödül töreninde yapmış olduğu konuşmada, Marmara Üniversitesi bünyesinde bulunan Cumhuriyet Müzesi’nin böyle özel bir ödüle layık görülmesinin çok anlamlı olduğunu, Marmara Üniversitesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.