Sinerji Liderlik Zirvesi 2018 Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Sinerji Kulübü tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sinerji Liderlik Zirvesi, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarını, üniversite öğrencileri ve iş dünyasıyla buluşturdu. 

Yeni nesil liderlik kavramını ele alıp, gündeme uygun konu başlıklarıyla, liderlik ile ilgili her türlü probleme değinilen Sinerji Liderlik Zirvesi'nde, alanında uzman ve tecrübeli isimler ağırlandı.  Fuaye alanındaki organizasyonlar ve stantlarda sosyalleşme imkanı bulan genç girişimci adayları, çeşitli üniversitelerden ve çeşitli bölümlerden öğrencilerle de bir araya gelme fırsatı yakaladı.

İstanbul’un birçok üniversitesinden ve Türkiye’nin çeşitli illerinden misafirleri ağırlayacak olan Sinerji Liderlik Zirvesi’nin bu yıl konuşmacı misafirleri arasında; İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Burak Arzova, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. M. Volkan Türker, SARAR Şirketler Grubu Protokol Müdürü Alaattin Çoban, Melek Yatırımcı ve Yönetici Ali Rıza Babaoğlan, Şekerlisoy Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Onur Şekerlisoy, Genç Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu yer aldı.

Zirve, Marmara Sinerji Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Melih Selçuk, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert ve Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt'un açılış ve protokol konuşmalarıyla başladı.

İlk oturum olan, “Yeni Modellerle Türkiye’nin Ekonomik Geleceği ve Genç Liderlere Tavsiyeler” konulu panelde İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabri Burak Arzova, önümüzdeki yıllarda oluşacak yeni ekonomik dünya düzeninin Türkiye’nin Yeni Nesil Liderlerine ne gibi durumlar oluşturacağını ve ne gibi çıkarımlar yapabileceklerini öğrencilere ve iş dünyasına anlattı.

İkinci oturum olan, “İş Dünyasında Kuşaklar Arası Liderlik Geçişleri ve Özdilek’in Serüveni” konulu panelin moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. M. Volkan Türker yaparken, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek de bir sunum gerçekleştirdi. Zirvenin verimli geçtiğini belirten Hüseyin Özdilek, sıkı akrabalık bağları ve aile bağlarının Özdilek’in serüveninde önemli yere sahip olduğunu aktardı.

Üçüncü oturumda ise hazır giyim sektörü firmalarından Sarar Şirketler Grubu Protokol Müdürü Alaattin Çoban, genç liderlere tavsiyelerde bulundu.

Dördüncü oturumun konuğu, Türkiye’nin genç melek yatırımcı ve iş adamlarından olan Ali Rıza Babaoğlan, beşinci oturumun konuğu Şekerlisoy Holding CEO’su Onur Şekerlisoy, son oturumun konuğu ise Genç Taba AMCHAM Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu oldu.

Sinerji Liderlik Zirvesi, ulusal medyada da yer buldu ve katılım gösteren öğrencilere sertifika takdimi gerçekleştirildi. Sinerji Kulübü ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

HIZLI ERİŞİM