Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 26 Haziran’da, Anadolu Hisarı Yerleşkesi’nde yapıldı.

Tem

Tören; akademisyenler, davetliler, sektör temsilcileri, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının olduğu coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet töreni, yüksekokul öğretim elemanlarının Müdür Prof. Dr. İclal Attila'nın başkanlığındaki kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından, dönem birincisi; mezun öğrenciler adına duygu ve düşüncelerini belirttiği konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İclal Attila, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak, mezunları ve tebrik etti. Konuşmaları takiben; Yüksekokul bünyesinde üstün başarı sergileyerek ilk üçe giren öğrencilere plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Tören, öğrencilerin kep atma seremonisi ile son buldu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.07.2019 09:57:04 tarihinde güncellenmiştir.