Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı 26 Haziran 2018 tarihinde fakültenin seminer salonunda yapıldı.

Haz

Dekan Prof. Dr. Salih Pınar’ın açılış konuşmasından sonra bölüm başkanları, geçtiğimiz akademik yıl içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili sunum yaptılar. Bölüm Başkanlarının sunumunun ardından tekrar kürsüye gelen Dekan Pınar, akademik, sosyal ve kültürel olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını, gerek takım gerek bireysel branşlarda öğrencilerinin elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu söyledi. Dekan Pınar, her yıl için en az bir uluslararası kongre hedeflediklerini, bu yıl içerisinde iki tane yaptıklarını, bunun yanı sıra STK, yerel yönetimler ve başka kamu kurum ve kuruluşlarıyla sıkı bir iş birliği içerisinde olduklarını, spor eğitimi alanında öncü olmanın bilinciyle, tüm kurum ve kuruluşlarla bilgi ve tecrübelerini paylaştıklarını söyledi. Fakülteye bu eğitim döneminde katılan akademisyenlerin ardından, emekli olan Prof. Dr. Fehim Coşan’a plaket takdim edildi. Geçtiğimiz akademik yıl içerisinde fakültede yapılan ve üniversitemiz web sayfasıyla sosyal medya hesaplarından paylaşılmış olan 50’den fazla haberin olduğu kısa bir video gösteriminin ardından dilek ve temennilere geçildi. Öğle yemeğinin ardından kurul sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 03.07.2018 14:36:56 tarihinde güncellenmiştir.