Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kürsüye gelen Dekan Prof. Dr. Salih Pınar, yeni gelen öğrencilere hoş geldiniz derken, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. İstanbul’un en güzel lokasyonunda bulunan fakültede okumanın ayrı bir güzelliğinin olduğunu söyleyen Dekan Pınar, fakülte olarak akademik kadro ve eğitim içeriğiyle diğer fakültelerden ayrıldığını belirtti. Gerek eğitim kurumlarında gerek spor tesislerinde ve gerekse spor ile ilgili kurum ve kuruluşlarda birçok mezunlarının olduğunu belirten Dekan Pınar, yeni gelen öğrencilerimizin bu camianın bir ferdi olmanın ayrıcalığına sahip olduklarının bilinciyle başarılı bir eğitim ve öğretim süreci yaşamalarını diledi. 
Fakültenin idari ve akademik yöneticilerinin tanıtılmasından sonra, Türkiye’de spor biliminin kurulmasında ve yaygınlaştırılmasında değerli katkıları olan ve aynı zamanda fakültenin eski yöneticilerinden Prof. Dr. Kut Sarpyener tarafından yeni eğitim öğretim döneminin ilk dersi verildi. Mesleki ve akademik birçok anısıyla beraber öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Sarpyener’in konuşmasının ardından, Dekan Prof. Dr. Salih Pınar tarafından Prof. Dr. Kut Sarpyener’e çiçek takdim edildi. 
Başta Prof. Dr. Hasan Kasap olmak üzere fakültenin birçok emekli öğretim üyesi, Mezunlar Derneği Başkanı, Öğrenci ve öğretim üyelerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen tören fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

HIZLI ERİŞİM