Spor Bilimleri Fakültesi 5 Bilimsel Ödül Kazandı

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencilerimiz Müge İnan, Pınar Akılveren ve Tuğçe Oylumlu; 12-14 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul Haliç Üniversitesi BESYO ve Türkiye Spor Bilimleri Derneği’nin düzenlediği 9. Uluslararası Katılımlı Spor Bilimleri Öğrenci Kongresi’ne öğretim üyelerinden Doç.Dr. Ani Agopyan’ın danışmanlığında 1 sözel ve 2 poster bildiri ile katılarak, 4 birincilik ve bir ikincilik olmak üzere toplam 5 ödül alma başarısını göstermişlerdir. 27 üniversiteden 310 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen öğrenci kongresinde 93 sözel, 44 poster olmak üzere 137 bildiri sunulmuştur. 

Kongrede ödül alan bildiriler;

  1. Müge İnan – Ani Agopyan “Kadın Futbolcularda Kalça ve Ayak Bileği Eklem Hareket Açıklığının Topa Vuruş Hızına Akut Etkisi – “Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı – Türkiye Spor Bilimleri Derneği En İyi Sözel Bildiri Ödülü”
  2. Müge İnan – Ani Agopyan  “Kadın Futbolcularda Kalça Ve Ayak Bileği Eklem Hareket Açıklığının Topa Vuruş Hızına Akut Etkisi – "Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti En İyi Sözel Bildiri Ödülü”
  3. Pınar Akılveren, Ani Agopyan “2016-Olimpiyat Oyunları Seçmesine Katılan Ritmik Cimnastikçilerin Kompozisyonlarındaki
    Alet Kullanım Çeşitliliğinin Video Analizi ve Performans İlişkisi”– “Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı – "Türkiye Spor Bilimleri Derneği En İyi Poster Bildiri Ödülü”
  4. Pınar Akılveren, Ani Agopyan “2016-Olimpiyat Oyunları Seçmesine Katılan Ritmik Cimnastikçilerin Kompozisyonlarındaki
    Alet Kullanım Çeşitliliğinin Video Analizi ve Performans İlişkisi” – "Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti En İyi Poster Bildiri Ödülü”
  5. Tuğçe Oylumlu, Ani Agopyan 2016-Olimpiyat Oyunları Seçmesine Katılan Ritmik Cimnastikçilerin Kompozisyonlarındaki
    Rotasyonlu Dinamik Elementlerin Video Analizi ve Performans İlişkisi” “En İyi Poster Bildiri İkincisi” "Prof.Dr. Münir Ahmed Sarpyener Özel Ödülü" 

 

HIZLI ERİŞİM