Spor Bilimleri Fakültesi Kadın Voleybol Takımı Süper Lige Yükseldi

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Kadın Voleybol Takımı Süper Lig'de Antalya'da düzenlenen üniversiteler arası kadınlar yükselme maçları sonunda süper lige yükseldi.

May

İstanbul birincisi olarak müsabakalara katılan üniversitemiz kadın voleybol takımı, grubunda bulunan ev sahibi Akdeniz Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi'ni yendi. Yarı final maçında da Elazığ Fırat Üniversitesi'ni yenerek finale yükselme hakkı kazandı.

Finalde ise takımımız Giresun Üniversitesi'ne yenilmesine rağmen, iki takımın yükselebildiği süper lige ikinci olarak yükselme başarısı gösterdi.

Sporcularımızı ve takımımız antrenörü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Esra Gümüş Kırıcı’yı ve kutlar, süper ligde başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 13.05.2019 15:31:55 tarihinde güncellenmiştir.