Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

23 Haziran günü Anadolu Hisarı Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadında yapılan  tören, çeşitli gösterilerle başladı. Hip Hop Dans Grubu Gösterisi, Serbest Stil Futbol Gösterisi  ve Halk Oyunları gösterisinden sonra kortej yürüyüşü yapıldı.  Mezunlar ve öğretim üyeleri yerlerini aldıktan sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gelen tebrikler okundu.

Okul Birincisi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi  Müge İnan, M.Ü. Mezunlar Derneği adına Taner KARABULUT’ un konuşmalarının ardından Fakülte Dekanı Prof.Dr. Salih Pınar konuşmasını yaparak mezunları kutladı, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünde ilk 3 dereceye giren

1. Hilal TELTİK

2. İnci Deniz ULUDAĞ

3. İbrahim ÖZBAY

Antrenörlük Eğitimi Bölümünde ilk 3 dereceye giren                             

1. Müge İNAN

2. Vildan Gözde GÜMÜŞBAŞ

3. İhsan Gencay ASAN

Spor Yöneticiliği Bölümünde ilk 3 dereceye giren  

 1. Emre YELESER

2. Hasan Can DEMİR

3. Hakan AYDOĞDU                                             

Ve Fakülteyi ilk 3 derecede bitiren

3. Emre Yeleser    

2.  Hilal Teltik         

1.  Müge İnan’a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer GÜNAL, İktisat Fakültesi Dekanı Şahamet BÜLBÜL ve MÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet  YILMAZ’ın da katıldığı tören, bölümlere göre Mezuniyet Belgelerinin verilmesinin ardından Mezuniyet Andının okunmasıyla sona erdi.

Törenin sonunda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı tarafından tüm akademik ve idari personelin aileleriyle katıldığı iftar yemeği verildi. 

 

HIZLI ERİŞİM