Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni, kortej yürüyüşü ile başladı. Öğretim üyelerini takiben sahne alan öğrenciler,  tören alanında yerlerini aldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar konuşma yaptı. Prof. Dr. Pınar konuşmasında; 44 yıllık tarihi olan fakülteden, 40. Dönem öğrencilerini mezun etmenin verdiği gururu ve mutluluğu paylaştı. Mezunları ve ailelerini kutlayan Pınar, mezun olan öğrenciler için yeni bir dönemin başladığını söyledi. Ayrıca, mezunların Türk sporuna kıvançla hizmet edeceğine, Marmara Üniversitesi ailesinin bir ferdi olarak branşlarında öncülük edeceklerine inandığını belirtti.

Ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Akgiray yaptığı konuşmada mezunları ve ailelerini kutladı, iyi dileklerini iletti.

Fakülte birincisi Elif Koca, bir köy ilkokulunda başlayan serüveninin, Türkiye’nin en iyi Spor Bilimleri Fakültesi olarak gördüğü okulunda taçlanmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Bunu sağlayan ve kendisine her zaman destek olan ailesine ve öğretim üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, bölümlerinde ilk 3’e girme başarısı gösteren öğrencilere takdir belgesi ve plaket verildi. Mezunlar aileleriyle sahneye çıkıp plaket, çiçek ve hediyelerini aldılar.

Ödül törenini takiben, mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı ve sporcu andı okundu.

Tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi. 

 

HIZLI ERİŞİM