Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencimizin Başarısı

Akdemir, futbol hayatı ile ilgili şunları söyledi: "16 yaşında sakatlandım ve futbol hayatıma devam edemedim, geçirdiğim ameliyatlar ve enfeksiyon nedeniyle ayağımı kaybettiğimde her şeyin  bittiğini düşündüm. Ama aslında hayat benim için yeniden başlamıştı. Bir insanın başına her ne gelirse gelsin farklı hayaller başka uğraşlar edinmeli ki; hayatta bir fark yaratabilsin. Ben kendimi Ampute futbolda buldum. Başlarda çok zorladım ama pes etmedim, şimdi ise Milli Takımda kendime yer buldum. Kulüp takımımda çeşitli başarılar edindim, kupalar kaldırdım ve takımımın kaptanlığını yapıyorum. En son Avrupa Şampiyonası'nda kadroda yer alamadım ama her zaman o ekibin bir parçası olmaya devam edeceğim, forma şansı bana da gelecek bunu biliyorum. Ülkece kazandığımız Avrupa Şampiyonluğu kupasının geçmişe dönük çok hikayesi ve alın teri var. Çektiğimiz zorluklara değdi, çok gururlu, çok mutluyuz. Desteğini esirgemeyen duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."

9 Ekim'de Beyaz Tv canlı yayınına takım arkadaşları ile birlikte davet edilen Emrah Akdemir, programda da hem üniversite hayatını hem futbol hayatını anlattı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.