Spor Bilimleri Fakültesi Spor ve Aktif Yaşam Fuarı'nda Üniversitemizi Temsil Etti

Fuarın açılış törenine Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Veysel Küçük ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Bozkurt da katıldı. Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer "Spor’da Başarının Psikolojisi", Doç. Dr. Veysel Küçük ise "Sporda Zihinsel Dayanıklılık" isimli sunumlarıyla fakültemizi temsil ettiler.

Atletizmden bilardoya, masa tenisinden futbol tenisine, zumbadan stepe, aerobikten pilatese dört günde doksanın üzerinde etkinliğin yapıldığı fuarın açılış törenine spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Spor ve Aktif Yaşam Fuarı, 5 salon ve 40.000 metrekarelik kapalı alanda ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye dışında Amerika, Almanya, Çin, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Slovenya’dan 93 farklı markayı bünyesinde barındıran 133 firma ve firma temsilcisi de fuarda ziyaretçilerle buluştu. Fuar; 43 ülkeden 200’e yakın bireysel ziyaretçinin yanı sıra Sırbistan, Makedonya, Kosova ve Gürcistan’dan 36 satın alma yetkilisi ile yeni iş birlikleri ve etkin stratejilerin oluşturulmasında önemli bir rol oynadı.

Sektörün öncü kurum ve firmalarının katıldığı Türkiye’nin ilk ve tek spor fuarında, alanında öncü olan Spor Bilimleri Fakültemiz de ikinci kez yer alıp eğitim-öğretim konusundaki bilgi ve tecrübelerini sektör ve ziyaretçilerle paylaşma imkanı buldu.

 

HIZLI ERİŞİM