Spor Bilimleri Fakültesi Yüksek Lisans Öğrencisi Japonya'da IOC Gençlik Zirvesi'ne Katılacak

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunu ve halen Egzersiz ve Spor Psikolojisi Anabilim Dalında yüksek lisans öğrenimi gören Murat Madan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından seçilerek, 6-18 Ekim tarihlerinde Buenos Aires 2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda, Young Change Maker (Genç Fark Yaratanlar Temsilcisi) olarak görev aldı. Yine bu göreviyle bağlantılı olarak IOC’nin farklı bir programı olan YCM+ proje programına, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi desteği ile başvuran Madan'ın ülkemiz adına oluşturduğu ‘’10-14 Yaş Çocuklar için BMX Bisiklet Projesi" de IOC tarafından kabul edildi. Kabul edilen projeler, 29 Kasım-3 Aralık 2018 tarihlerinde Japonya’nın Tokyo şehrinde yapılacak olan, IOC Gençlik Zirvesi’nde, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach’a sunulacak. Dünyanın farklı ülkelerinden kabul edilen 32 projeden birini oluşturan Murat Madan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.