"Spor Sektöründe Liderlik Paneli"

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Görevlisi Tayfur Özkan moderatörlüğünde düzenlenen panele, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Direktörü ve UEFA Gençler ve Amatörler Komitesi üyesi Mustafa Eröğüt, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Psikolojik Performans Direktörü Yaşar Çevikel ile Gazeteci Taner Karaman konuşmacı olarak katıldı. Panelde, spor sektörünün, spor yönetim uzmanlarına ihtiyacı hangi alanlarda olabilir, Spor Yönetim bölümü mezunları spor sektörünün neresinde olabileceklerini mezun olmadan nasıl fark edebilir, yeni gelişen spor sektörü alanlarının tanıtımı ve öğrencilerin bunlar için kendilerini hangi yönde geliştirmeleri gerektiği ile spor sektörünün hangi yetenek ve gelişimdeki lider ve yöneticilere ihtiyacı olabilir sorularına cevap arandı. Panelistlerin sunumunun ardından katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla devam eden panel, panelistlere çiçek ve katılım sertifikası takdim edilmesi ile sona erdi. Panel sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.