Stajyer Girişimci Yarışması Ön Eleme Sonuçları Belli Oldu

Marmara Üniversitesi ve TÜGİAD işbirliğinde, üniversitemiz İşletme Fakültesi ve TÜGİAD Girişimcilik Komisyonu projesi olarak düzenlenen Stajyer Girişimci Yarışması’na başvurular 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle sona erdi.

Ara

Üniversitemiz öğrencilerinin başvuruları 5 Aralık Salı günü yarışma jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonucunda 6 projenin Ön Eleme aşamasında başarılı olduğuna karar verildi.

Ön Eleme aşamasında başarılı olan öğrencilerimiz:

BERKE SAVAN  - İşletme Bölümü

EMRE ŞAHİN - İşletme Bölümü

MUHSİN BOZKUŞ - İktisat Bölümü

MUSTAFA TEK - Ekonometri Bölümü

EZGİ ERGENE (Pazarlama YL) - Sosyal Bilimler Enstitüsü

AHMET TURAN (Pazarlama YL) ve SENAY KARAOTMARLI (Global Pazarlama YL) - Sosyal Bilimler Enstitüsü

Stajyer Girişimci Yarışmasında ön eleme aşamasında başarılı olan girişimci adayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışma sürecinde başarılar diliyoruz. Yarışma ile ilgili tüm detaylar için www.stajyergirisimci.com

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 19.12.2017 10:36:25 tarihinde güncellenmiştir.