Taekwondo Takımımız Türkiye Şampiyonu Oldu

16-18 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta düzenlenen, KoçFest Türkiye Üniversitelerarasi Taekwondo Şampiyonasinda, erkekler branşında öğrencilerimiz; Mehmet Kani Polat, Emircan Turan ve Onur Çalık takım halinde birinci oldu. Kadınlar branşında, öğrencimiz Semanur Eğilmez üçüncülük elde etti.

May

Taekwondo Şampiyonasında, erkekler branşında öğrencilerimiz; Mehmet Kani Polat 68 kg’da 1. , Emircan Turan 63 kg’da 2. , Onur Çalık 74 kg’da 3. oldu. Kadınlarda; öğrencimiz Semanur Eğilmez 49 kg’da 3. oldu.

Sporcularımızın antrenörü Öğr. Gör. Cansel Kala’yı, idari sorumlu Doç. Dr. Nusret Ramazanoğlu'nu ve sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.05.2019 14:56:44 tarihinde güncellenmiştir.